Har du brug for hjælp?

Har du brug for support eller en grundig KOM-GODT-I-GANG hjælp til Deklaration.dk?

Måske blot nogle timers sparring omkring en særlig problemstilling, eller for at opnå en større forståelse af alle de oplysninger, der er nødvendige for at kunne beregne en korrekt deklaration?

Tøv ikke med at tage kontakt, så finder vi sammen en løsning.

VI-GØR-DET-FOR-DIG

Udover selve websiden, kan vi også hjælpe dig med at få styr på dine fødevaredeklarationer, fx ved at udarbejde dine deklarationer for dig - fra start til slut.

Jonna Kokholm har mange års erfaring i beregning af ingrediens- og næringsdeklarationer for store og små fødevareproducenter. Vi tilbyder en fast pris pr. deklaration, se prisliste og forretningsbetingelser.

Har du særlige udfordringer eller problemstillinger, som ikke lader sige løse med de almindelige beregningsværktøjer, så kan der forekomme tillægsydelser, pris efter aftale.

Derudover tilbyder vi opsætning til print af datablade eller etiketter, pris efter aftale.

Øvrige konsulentydelser

Har du brug for anden hjælp - måske har du et andet beregningsprogram, som du ønsker hjælp til? Jonna Kokholm har mere end 20 års erfaring bla. i brug af DANKOST, herunder databaseopbygning, optimering og deklarationsberegning samt i design af rapporter, såsom etiketter, datablade eller specialrapporter med avancerede beregninger eller udtræk, der ikke forefindes i selve programmet.

Kontakt

Vi har ingen fast kontortid. Du er velkommen til at kontakte os på mail til eijo@eijo.dk eller på sms til 2341 2784. Så vender vi tilbage så snart som muligt, og tager en snak om muligheder, priser og tidsestimater på din opgave.